Кредит без реєстрації ᐈ Позика онлайн на картку

На сторінках kredyt247.blogspot.com зібрані пропозиції від мікрофінансових організацій, які видають кредити без реєстрації. Для оформлення заявки виберіть кілька найбільш привабливих варіантів зі списку, заповніть анкети на сайтах МФО і чекайте рішення. Як правило, воно надходить через кілька хвилин після подачі заявки.

Кредит без реєстрації

Загальносвітова криза в першу чергу вдарила по найбільш незахищеним верствам населення – звичайним робочим, службовцям, пенсіонерам, багатодітним сім’ям. Саме вони є основними клієнтами мікрофінансових організацій.

Потреба в грошах може виникнути терміново і непередбачено, наприклад, на покупку ліків, одягу і взуття для дітей, приладдя до школи і т. п. Що робити, якщо немає тієї самої заповітної заначки, та й зайняти у знайомих не виходить? Вихід один – взяти кредит без реєстрації в МФО. Як би не лякали нас історії про борги, іноді іншого виходу просто немає. Тим більше, якщо вносити платежі вчасно і уникати прострочень, в мікрокредитах немає нічого страшного. Розглянемо питання докладніше.

Вибираємо МФО

Сьогодні на ринку України діють десятки МФО. Всі вони працюють за схожим принципом – видають гроші під щоденний відсоток на короткий термін. Але все ж у кожній компанії є свої відмінності. При виборі звертайте увагу на наступні умови надання позик:


  1. Термін кредитування – більшість МФО дають в борг на 29-31 день. Це зручно для тих, кому терміново потрібні невеликі гроші і клієнт знає, що до такого-то числа він зможе їх віддати. Якщо необхідна позика на більш тривалий термін потрібно звертатися в компанії, що позначаються, як МКО. Тут уже відсоток нижче і термін кредитування може бути від 2 до 12 місяців.
  2. Сума. Поріг у всіх різний, зазвичай мінімальна сума 100-500 грн, максимальна – до 15 000-30 000 грн. Окремі МКО кредитують і на великі суми.
  3. Умови. Тут практично все однаково, гроші надаються тільки громадянам України старше 18 років. Наявність роботи – не обов’язкова умова, але такий пункт в анкеті є, так що доведеться щось написати. Максимальний вік кредитування 60-65 років.
  4. Відгуки. Звичайно, перед подачею заявки краще прочитати все про цю конкретну МФО, але в коментарях часто пишуть люди, які потрапили в кредитну кабалу через власну жадібність і неуважності. Так що гнівні відгуки не завжди означають, що компанія обманює клієнтів.
  5. Позика без реєстрації – спокусливе і красиве гасло, але все ж це реклама. Ніхто не дасть вам гроші без ідентифікації особистості. Але процес реєстрації настільки спрощено, що її можна пройти буквально за 5 хвилин.

Які вимоги до позичальників

Отримати кредит може будь-який громадянин України по одному лише паспорту. Мінімальний вік для оформлення позики – 18 років, що вже плюс так як більшість фінансових організацій працює лише з клієнтами від 21 року.

Офіційне працевлаштування не обов’язково, але вітається. МФО працюють навіть з фрілансерами і тими, хто працює віддалено, на неповному трудовому договорі. Ви можете просто вказати діяльність і обсяг заробітку за місяць. Це також є перевагою, в банк вам доведеться приносити довідку з бухгалтерії, яка підтверджувала б ваш дохід. А, можливо і не одну.

Для реєстрації на сайті компанії і отримання позики знадобиться паспорт громадянина України. Ніяких поручителів не потрібно.

Коментарі